Random Theme fórum - Aneb. Kecejte o všem možným ;)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Random Theme fórum - Aneb. Kecejte o všem možným ;)

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  
Vítejte na diskuzním fóru - Random Theme! - Doufám, že se vám tu bude líbit a dobře si s náma pokecáte Smile

Rytmus

Goto down 
+2
Fakac88
Shoggot
6 posters
AutorZpráva
Shoggot

Shoggot

Počet příspěvků : 47

Rytmus Empty
PříspěvekPředmět: Rytmus   Rytmus I_icon_minitimeThu Mar 11, 2010 1:05 am

Muselo dojít i na něj. Imbecil s mozkem zkoksovaného batolete vládne svému vzdušnému zámku a každý kdo jen trochu víc připomína normální lidskou bytost (což není žádný výkon) je okamžitě terčem jeho homofobie.
A teď se vás zeptám a chci vaši odpověď.

Je Rytmus kokot?
a) ano
b) ano
c) ano a zdravíme Shoggota
Návrat nahoru Goto down
Fakac88

Fakac88

Počet příspěvků : 33

Rytmus Empty
PříspěvekPředmět: Re: Rytmus   Rytmus I_icon_minitimeThu Mar 11, 2010 7:43 am

Ja ho tiež neznášam, najmä ked šeci spolužiaci furtpúšťajú tie jeho pesničky a hovoria ´si zabil´
Návrat nahoru Goto down
Red
Admin
Admin
Red

Počet příspěvků : 102
Věk : 32

Rytmus Empty
PříspěvekPředmět: Re: Rytmus   Rytmus I_icon_minitimeThu Mar 11, 2010 5:09 pm

C)

Rytmus je dement..

Pokud se někomu líbí výrazy typu - Mám v piči mojho tatu, mám v piči mamu - apod. tak to taky asi nemá v hlavě dvakrát v pořádku..

Nevím na co si hraje.. Dělá jako by byl největší boss světa.. Odstřelit
Návrat nahoru Goto down
https://random-theme.forumczech.com
Martas

Martas

Počet příspěvků : 82
Věk : 34

Rytmus Empty
PříspěvekPředmět: Re: Rytmus   Rytmus I_icon_minitimeThu Mar 11, 2010 5:12 pm

Ja nekére pesničky počúvam ale nééé furt nekeré sú dobre. Ščúl čo mal aj ten nový album KRAL to som bol aj na jeho koncerte kde to krstil. Toto si spievam ked som dobre vysraný Very Happy Ale nepočúvam ho furt občas aj na zábavých ked ho dajú je haluz spívajú šetci. Gadžo gadžo
Návrat nahoru Goto down
Itachi

Počet příspěvků : 58

Rytmus Empty
PříspěvekPředmět: Re: Rytmus   Rytmus I_icon_minitimeFri Mar 12, 2010 3:08 pm

D) Ľudia často-krát s názorom iných ľudí nesúhlasia ,... áno , aj teraz je to vec názoru.
Napíšete na Rytmusa kokot pretože sa vám nepáči jeho štýl...
Uvedomte si , že tým , že ho označíte za kokota preto , lebo vo svojich pesničkách nadáva alebo preto , ako sa prezentuje , sa dostávate automatický na jeho úroveň =)
Tiež sa mi Rytmus nepáči , ale existujú ľudia , ktorým sa páči. Bohužiaľ , títo ľudia kráčajú po zemi a sú takí cenní , ako každý z vás. Takže , aby nevznikal konflikt , prosím o slušné vyjadrovanie sa.

Osobne mám spevákov , za ktorých by som sa pohádal , keby sa o nich niekto takto vyjadril. Nechcem pôsobiť s týmto príspevkom ako nejaký moralista , berte to ako poučenie Very Happy Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Shoggot

Shoggot

Rytmus Empty
PříspěvekPředmět: Re: Rytmus   Rytmus I_icon_minitimeSat Mar 13, 2010 12:31 am

Jeho styl je mi hluboko v šípku. Pro mě za mě, ať si nosí třeba hydrant na hlavě a pěje o pojídání potratu, to mu nikdo nemůže brát. Ale to, že ze sebe dělá nějakej kulturní přínos, že je to tupé agresivní hovado (opravdu, jinak se to přirovnat nedá, viz. konfilkt s ADK a Colem), to nejde vymluvit.
Ale aspoň je hezké, že tu žádný jeho fanoušek není, protože vrána k vráně sedá.
Návrat nahoru Goto down
Peter

Počet příspěvků : 27

Rytmus Empty
PříspěvekPředmět: Re: Rytmus   Rytmus I_icon_minitimeSat Mar 13, 2010 12:38 am

ako vravi this, kazdy moze mat svoj vlastny svetonazor a styl, ale tie texty? prosimvas, to nemoze ziadna zdrava ludska mysel vyplodit, a uz vobec nechapem ludi, ktori s tymi textami suhlasia, pocuvaju ich, a potom doma mame a fotrovi povedia, ze ty pic_ a kur_a, fakt na plac..
Návrat nahoru Goto down
Shoggot

Shoggot

Rytmus Empty
PříspěvekPředmět: Re: Rytmus   Rytmus I_icon_minitimeSat Mar 13, 2010 12:43 am

Sám se nepočítám za nějak hluboce věřícího či mravného, ale založit svoji kariéru na muzice jejíž poselstvo jak je parádní někomu "je*at mamu p*čo" a "cigani nakopu bil*ym držky p*ča ku*va" při tvrzení že je věřící křesťan a že je KULTURNÍ přínos, (ano, jak hluboké texty s myšlenkou a náplní) je pro mě odsouzení hodné.
Návrat nahoru Goto down
Martas

Martas

Rytmus Empty
PříspěvekPředmět: Re: Rytmus   Rytmus I_icon_minitimeSat Mar 13, 2010 11:19 am

Prava bolí

kód:
http://www.youtube.com/watch?v=ehQc3nbv2Wc

Návrat nahoru Goto down
Red
Admin
Admin
Red

Počet příspěvků : 102
Věk : 32

Rytmus Empty
PříspěvekPředmět: Re: Rytmus   Rytmus I_icon_minitimeSun Mar 14, 2010 1:50 am

Shogg, Peter: ...jinejma slovama, je to kokot..
Návrat nahoru Goto down
https://random-theme.forumczech.com
Itachi

Počet příspěvků : 58

Rytmus Empty
PříspěvekPředmět: Re: Rytmus   Rytmus I_icon_minitimeSun Mar 14, 2010 1:06 pm

Tsssss...
Ach...
Tsssss...
Nech je aj verejný odnos alebo piča storočia , nemáte najmenšie právo hovoriť takto o ňom. Môžete ho kritizovať slušne ,- nie ako toto , na úrovni 10 r.decka.
Tiež by sa vám nepáčilo , keby som začal hrubo a neslušne siahať na nejaký sony-playstation a podobné veci , ako vy siahate niekomu na Rytmusa. Napríklad Reda som už do podobnej situácie dostal ,... pravdaže sa mu nepáčilo , že mu siaham na to a na to.
Nepáčilo? Vlastne nepáči. Mám s tým až až skúsenosti.
"Ale prečo? Však tu nie je žiadny fanúšik Rytmusa , tak mu môžeme schuti nadávať a kritizovať ho tak hrubo a neslušne , ako sa mi chce..." a "A aj keby tu bol taký fanúšik , nás je viac a spoločne ho zbombardujeme svojimi príspevkami."
Nemáte žiadne právo takto o niekom hovoriť. Aj keby vám skočil na hlavu a vysral sa , je na vás , ako sa k tomu postavíte. Jeho chyba je , že sa vysral a vaša je , že mu za to nadávate ---> príklad.
Aj tak neviem , či je nutné to tu písať , pretože defakto príde zase niekto a napíše , odcitujem - "...jinejma slovama, je to kokot.."
Návrat nahoru Goto down
Martas

Martas

Rytmus Empty
PříspěvekPředmět: Re: Rytmus   Rytmus I_icon_minitimeSun Mar 14, 2010 1:50 pm

Rytmus dokázal to čo Karel Gott len Rytmus má večných fans narozdiel od toho starca čo mal už 100 žien a jeho život je úplne o ničom........Spievať na Playback už je nasmiech treba vedieť kedy skončiť a Rytmus vie kedy má skončiť sám to priznal všetko má svoje medze. A ja som fans Rytmusa som počul všetky jeho albumy a cez leto na tom budem zasa fičať...Je to proste Král
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Rytmus Empty
PříspěvekPředmět: Re: Rytmus   Rytmus I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Rytmus
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Random Theme fórum - Aneb. Kecejte o všem možným ;)  :: Média :: Hudba :: CZ/SK-
Přejdi na: